You are at:

Menu


Zowosan® kiegészítő termékek


Zowosan Reiniger – Fatisztító – Fa felületek javítása és tisztítása
A Zowosan lakkokkal és lazúrokkal bevont fa felületek, környezetbarát, vizes bázisú, biológiailag leépülő tisztítója.

Zowosan Schutzemulsion – Védő emulzió – Időjárásnak kitett felületek felfrissítése
Időjárásnak és egyéb megterhelésnek kitett lakk- és lazúr felületek, mint ablakok, ajtók, valamint nagyobb felületek, mint pl. kapuk környezetbarát, vizes bázisú, ápoló- és értékmegőrző emulziója. A színhatást felfrissíti, új selyemfényű felületet alkot. Egy víz- és szennyeződés gátló védőréteget képez és bezárja a legkisebb repedéseket, melyek pl. jégeső miatt keletkezhetnek. Egyszerű, és gyors felhasználhatóság. Megfelel kül- és bel térre, valamint áttetsző, lazúr, fedőfestékek esetén is.

Zowosan Schutzlasur – Védőlazúr – Sérülések kijavítására
Vizes bázisú, környezetbarát, légzés aktív, magas UV állóságú, színtelen akril lazúr. A pigmentáló anyagtól mentes filmréteg, High End UV adalékokkal való védelme. Kisebb mechanikus sérülések, mint pl. jégkár, karcolások vagy kitörések (átmérő maximum 2 cm) javítására. Kültéri, mérettartó fa elemek, Zowosan bevonattal kezelt felületeire. Színtelen és rendkívül áttetsző, ezzel nem befolyásolja a javítani kívánt felület szín adottságait. Gyors rétegképző, sokszorosan telített UV-adalékok a hosszú távú értékmegőrző hatás, valamint a kitűnő kenhetőség érdekében.

Zowosan Pflegeset – Ápoló készlet – Ajtók és ablakok értékének megőrzése
Az ápoló készlet magába foglalja a vizes bázisú Zowosan védő emulziót és védőlazúrt, valamint környezetbarát tisztítót és szivacsot.
Kültéri fa ablakok és ajtók időjárásnak kitett akrilát bevonatainak tisztítására, a természetes időjárás által okozott kopások kompenzálására, valamint felfrissítésére és kijavítására. A felhasználást évente két alkalommal javasoljuk.

Zowosan Acrylspachtel, weiss – Akril tömítőanyag, fehér – Lyukak, repedések és egyenlőtlenségek diszperziós tömítőanyaga
Beltéri- és mérettartó kültéri faanyagokhoz. Rövid időn belül több rétegben felvihető, kb. 1000 µm nedves filmrétegig repedéstől mentes marad. Gyorsan szárad, jól telít, rendkívül kiadós és jól csiszolható.

Zowosan Hirnholzsiegel – Bütü védőszer (bütüvédő) – Ajtók, ablakok végfelületeinek áttetsző víz gátlója
Akril-poliuretán alapú, vízzel hígítható, környezetbarát és kenhető bütü lezáró. Átlakkozható Zowosan vizes bázisú rendszerekkel. Gyors száradás, jó és könnyű feldolgozhatóság. Selyemfényes beállítás.

Zowosan Zowo-Clean Hydroreiniger – Hydrotisztító – Öntőberendezések, szóró eszközök, szórópisztolyok, ecsetek tisztítása
Vízzel hígítható Zobel lakkok és lazúrok által szennyezett feldolgozó berendezések és szerszámok különleges tisztítószere.

Zowosan Isolierspray – Szigetelő spray – Problémás fa típusok foltosodásának izolálása
Kitűnő szigetelő tulajdonságokkal rendelkező, színtelen spray, a fa átütéseinek pontszerű szigetelésére. Az összes kül- és beltéri, mérettartó- és nem mérettartó fa elemek részére. Egyszerű felhasználás és gyors száradás jellemzi.

Zowosan Trenn-Mittel – Választóanyag – Falc felületek összeragadásának meggátolása
A falc felületeknél, a még nem kikeményedett végső bevonatok összeragadásának meggátolására használható, áttetsző emulzió bázisú választóanyag, mint szóró rendszer. Gyors száradás, jó és könnyű feldolgozás. Zsíroldó tisztítószerrel való tisztítás után átlakkozható. Szilikontól mentes.

Zowosan V-Fugensiegel Hybrid – V-fuga védő-hibrid – Ablakok, ajtók, zsalugáterek áttetsző V-fúga nedvességvédője
MS-polimer bázisú, környezetbarát, oldószermentes és tartósan rugalmas fugaszigetelő anyag. Gyorsan átlakkozható, jó és könnyű feldolgozhatóság. Száradás közben szinte nincsen zsugorodás. Fagypont alatt is tartósan rugalmas. Áttetsző, szilikontól, oldószerektől és izocianátoktól mentes. Légnedvességre szagmentesen reagál ki. Vizes bázisú Zowosan festékrendszerekkel átlakkozható.

Zowosan Schaumstoffpads – Szivacs darabok – Műanyag és fa ablakok szállítása közbeni összeérést gátló, öntapadós távtartó
Szállítás közben nem surlódnak egymáshoz az ablakok és ablakkeretek. Ezzel a súrlódás okozta felületi sérülések elkerülhetőek. Oldószermentes, kitűnően tapad és nyom nélkül eltávolítható.
Mérete: 40 × 40 mm

Zowosan Zusatz für Streichqualität – Adalékanyag kenhető minőséghez
Adalékanyag segítségével megváltoztathatjuk az egyébként nem kenhető termékeket. Ezzel a termékek kenhetővé válnak.

Zowosan Lack-Polish – Lakk politúr – Fa felületek ápolása és javítása
Fényesség felfrissítése. Filmréteget képez, mellyel hosszabb időn át védi a felületet.

 You are at: